Dankbaar

Gepubliceerd op 31 oktober 2022 om 14:36

Het is de laatste dag van oktober en vanaf ons terras hebben we een prachtige uitzicht op de naastgelegen weilanden. De zon is nog krachtig en genietend van de zonnestralen blikken we terug op de afgelopen drie jaar. Wat zijn we dankbaar met dat wat we  voor elkaar gekregen hebben! Ja, het was hard werken maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Na de eerste schetsen op papier en uiteindelijk de voltooiing van de bouw startte in oktober 2019 onze Bed & Breakfast SPAANSE AAK en ontvingen wij onze eerste gasten, een super spannend moment voor ons als “kersverse” B&B ondernemers.

Inmiddels zijn wij drie jaar verder en kunnen wij vaststellen dat alles volledig is afgerond en zelfs het  wereldberoemde “haakje voor de handdoek” aanwezig is. Ook ons  gastengazon met bloemenborder is aangelegd, hier konden onze gasten in de zomer met volle teugen genieten van een heerlijk relaxmomentje.

Het jaar 2022 is voor ons een geweldig jaar geworden, wij ontvingen ontelbare lieve gasten die  genoten van de mooie locatie, een ideale uitvalsbasis voor tochten en uitstapjes. Op de site van Bed&Breakfast.nl krijgen we uit meer dan 160 reviews een waardering  van 9,4 en daar zijn we best wel trots op.

Hiermee willen we je hartelijk bedanken voor je verblijf in de afgelopen jaren en we zouden het fantastisch  vinden om je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Alvast hele fijne feestdagen en een gezond en mooi 2023.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.