Fantastisch

De Vylder Bruno, november 2021

Vriendelijk onthaal - prachtige kamer en zeer nette badkamer - zeer comfortabel bed - uitgebreid en zeer lekker ontbijt - koffie- en theefaciliteiten.
Mooie rustige locatie, ideaal voor uitgebreide wandelingen in de omgeving.

 

Voortreffelijk

Anneke Maas, november 2021

Accommodatie zo mooi, zo verzorgd, zo compleet. Je voelt je er direct thuis!
Hartelijk Dank voor ons verblijf bij de Spaanse Aak

Lieve Groeten, Petro en Anneke Maas

Voortreffelijk

Miranda Wahl, oktober 2021

Heel verzorgd. Goed bed. Mooie kamer. Lekker ontbijt.

Prima locatie; mooie uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Mooie omgeving.

 

Voortreffelijk

Rick & Astrid, september 2021

Wij hebben 3 geweldige dagen gehad in de Spaanse Aak. Super mooie kamer, prima bed een prachtige badkamer en een mooi buiten plaatsje.
Elke morgen een super lekker ontbijt.
En Inge is een geweldige gastvrouw.
Wij geven ook een dikke TIEN !!

 

Voortreffelijk

Wim en Nicole, september 2021

Wij hebben 3 nachten in deze prachtige B&B mogen overnachten. Het is een mooi, modern en strak pand. Een ruim opgezette kamer, goede bedden, een prachtige badkamer en een fijn terras. Superlekker ontbijt geserveerd door de altijd gastvrije Inge. De B&B ligt op loop/fietsafstand van allerlei leuke kleinere en grotere plaatsen. Van ons krijgt B&B de Spaanse Aak een dikke TIEN!!

 

Voortreffelijk

Jan en Syl Ruikers, augustus 2021

Een echt mooie B&B in een prachtige omgeving.
Alles is hier voorhanden tot aan de fietsenstalling toe.
Bijzonder aardige eigenaren.
Locatie ligt zeer gunstig op fietsafstand van alle mooie plaatsen in Zuid Limburg
Prachtige wandelroutes.

 

Fantastisch

Bezoekers, september 2021

Mooie, rustige B en B met een moderne uitstraling. Van alle gemakken voorzien . Omgeving is prachtig. Je kan heerlijk wandelen. Een fijn terrasje bij je kamer waar je lekker in de zon kan genieten van een drankje en desgewenst je ontbijt. Goede bedden. Je wordt uitgerust wakker. We hebben echt genoten. Graag komen we weer terug.

 

Voortreffelijk

Annet Troelstra, augustus 2021

De Spaanse Aak was voor ons een fijne comfortabele uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. De B&B is van alle gemakken voorzien. We hebben heerlijk geslapen in het grote bed (2,10m lang!) en genoten van de rust & de stilte, er is een fijn zitje buiten op het terras.
Het ontbijt is heerlijk en heel verzorgd.

 

Voortreffelijk

H en D, augustus 2021

Heerlijke B&B,luxe en relaxed. Hartelijk ontvangst!!
Mooie moderne kamer.
Ontbijt heerlijk! Mooi terras aanwezig
In 1 woord TOP, een echte aanrader!
Omgeving mooi om te fietsen/wandelen

 

Voortreffelijk

Eveline Mestrom, juli 2021

We hebben afgelopen weekend een heerlijk verblijf gehad bij B&B Spaanse Aak. De gastvrouw en -heer zijn ontzettend vriendelijk en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. De kamer zijn ontzettend luxe en superschoon. Heerlijke regendouche met een goede straal. Ook mijn man (die bijna 2 meter is) kon er goed onder staan. De bedden zijn van goede kwaliteit én (niet onbelangrijk, zeker voor mijn man) 2.10 meter lang.

 

Voortreffelijk

Maria Schrijver, juli 2021

Voor de tweede keer bij De Spaanse Aak, nu samen met mijn zus en zwager. Wat een fijne plek en omdat er twee kamers beschikbaar zijn is het een perfecte plek om met familie of vrienden daar te zijn, een aanrader!

 

Voortreffelijk

Angeliek Van Zon, juni 2021

Alles, de B&B zelf, de mooie locatie, de super mooie kamer, het uitgebreide ontbijt, was buitengewoon en kon voor mij niet beter en verdiende gewoon een 10.

 

Fantastisch

M.Verdegaal, mei 2021

wij hebben met 4 personen genoten van een top B & B op een rustige plek met prima verzorging. Gastvrije ontvangst en prima ontbijt, beter kun je de dag niet beginnen.
Inge en Andre hebben een prachtige B & B opgezet en hun hartelijkheid en gastvrijheid doen de rest. Vanuit de B & B ben je zo in de natuur en alle mooie Limburgse dorpen en natuurlijk Maastricht. Zoek je de rust, natuur en de gemoedelijkheid van zuid Limburg ben je hier op het juiste adres.

 

Voortreffelijk

Saskia, mei 2021

Wat hebben wij het fijn gehad hier. Inge is een lieve gastvrouw waar het je aan niets ontbreekt. De kamers zijn echt heel mooi en schoon. Heerlijk bed. Ligt lekker centraal. Mooie fiets en wandelroutes. Echt een aanrader!

 

Fantastisch

Gwen en Matthijs, mei 2021

Deze B&B wordt gerund door een heel vriendelijk hartelijk stel. Het huis is modern, luxe, strak en stil. Het bed vonden we fantastisch en het ontbijt en de badkamer deed daar weinig voor onder.

 

Fantastisch

Robin, april 2021

Super gave B&B in een mooi dorp met vriendelijke eigenaren. Ruime kamer met eigen luxe badkamer, terras en apart eetgedeelte. Parkeren op eigen terrein. Ontbijt was perfect verzorgd, als je iets wilde hebben, kon je het vragen. Koelkast en andere keukenfaciliteiten aanwezig.
Alles was mega schoon.

 

Voortreffelijk

Jean Paul , april 2021

De Spaanse Aak ligt op een prachtige locatie in Ulestraten. Vanuit hier is alles van Zuid Limburg dichtbij. Als fietsfanaat kon ik de heuvels van Zuid Limburg berijden, maar heb ik ook een prachtige tocht langs de Maas kunnen maken. Tevens prachtige wandelroutes. Deze B&B ziet er top uit, prachtige schone kamer, goed ontbijt en een vriendelijke gastvrouw Inge. Zeker een aanrader

 

Fantastisch

Erik, maart 2021

Prachtige kamer en keuken. Locatie perfect om te gaan wandelen enz.

 

Voortreffelijk

Ronald, maart 2021

Op een prachtige landelijke locatie in het lieflijke, glooiend Limburgs landschap, ligt de opvallende Spaanse Aak.
De gastvrouw en -heer Inge en André zijn aangenaam gastvrij en vragen met regelmaat of alles nog naar wens is (jazeker!!) zonder opdringerig te zijn.
Ibiza is een geweldige kamer met dito sanitair en in de gemeenschappelijke ruimte is het eveneens prima vertoeven, mede dankzij de uitgebreide voorzieningen. Echt aan alles is gedacht, inclusief een aansteker voor de kaarsen ;-)). 
Op een dinsdagavond is het aantal restaurants voor een afhaalmaaltijd beperkt, maar ook de aanbevolen Chinees Jin Poo Wok in het nabijgelegen Hulsberg stelde niet teleur.
Alles is spiksplinternieuw en kraakschoon, wij betreurden het dat we niet nog een nachtje langer konden blijven.
Kortom, wij hadden het erg naar ons zin en zullen naar verwachting zeker nog eens terugkeren, al was het maar om de omgeving in minder druilerige omstandigheden te kunnen aanschouwen.

 

Fantastisch

Tania, maart 2021

Heel goed bed, uitstekend bad, mooie wandelroutes dichtbij, lekker ontbijt en
goede keuze in Restaurants in de omgeving.

 

Voortreffelijk

Anouk, februari 2021

Fijne ontvangst, vriendelijke eigenaren. We werden bij alles direct geholpen en kregen goede tips over de omgeving. Schone en ruime kamer. Fijn dat er een ruimte is met een koelkast, borden, bestek etc voor als je eten bestelt en waar je op je gemak kunt zitten om een spelletje te spelen. Heerlijk ontbijt.

 

Voortreffelijk

Janette H, februari 2021

We spent a wonderful weekend in this clean and beautiful B&B. Friendly owners and great breakfasts. We will visit again!

 

Voortreffelijk

Willem, januari 2021

Fantastische ontvangst, prachtig huis op een prachtige plek in Limburg, heerlijk ontbijt, perfect geslapen! Zeker een aanrader! Inge en André bedankt!

 

Voortreffelijk

D. Cremers, januari 2021

Geheel corona proof is deze mooie en fijne B&B in een rustieke omgeving en dichtbij Valkenburg en Maastricht. Ruime en schone kamer waar niets aan ontbreekt. Een vriendelijke gastheer en vrouw. Echt een aanrader deze B&B!

Heerlijk

Cnossen , december 2020

Schoon, heerlijk bed fantastisch geslapen. Super gastvrije mensen. Top, voor herhaling vatbaar!

Voortreffelijk

Erik Tijmes, november 2020

Wat een top locatie, in korte tijd zijn we er nu voor de 2e keer geweest. Vriendelijk ontvangst door de gastvrouw en gastheer.

Erg behulpzaam!

 

Fantastisch

Frank en Ingrid, oktober 2020

Mooie moderne inrichting.
Heel schoon en alles zag er verzorgd uit.
Heerlijk vers ontbijt.
Corona proof.
Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer.
Komen zeker nog eens terug.

 

Fantastisch

Marco, oktober 2020

Als je Zuid-Limburg wilt bezoeken dan is dit een perfecte uitvalsbasis om deze regio te verkennen. We hebben deze B en B mede uitgezocht op basis van de positieve reviews. Een goede keuze want hier bleek niets van gelogen. Prima kamer / terras, lekker ontbijt en vriendelijke eigenaren. Dus niet twijfelen maar gewoon gaan.

 

Voortreffelijk

Julian, oktober 2020

B&B was erg precies zoals we hadden verwacht, erg strak, schoon en luxe. Fijn dat je een eigen ingang hebt, ontbijt was ruim voldoende en vers.

 

Voortreffelijk

Ina Wintermans, september 2020

Het was een schitterende bed&breakfast, schoon, lekker ontbijt. Mooie omgeving om te fietsen.

 

Fantastisch

Barnhoorn, september 2020

We hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht in de bijzonder mooie omgeving en B&B van de Spaanse Aak. Accomodatie straalt luxe uit en de ligging rust en genieten. Tezamen met de leuke contacten van de eigenaars en s’morgens het heerlijke verzorgde ontbijt is de Spaanse Aak een aanrader voor iedereen die houdt van Limburg.

 

Fantastisch

Leo Kluijtmans, september 2020

Afgelopen week 1 nacht overnacht in de Spaanse Aak in Ulestraten. Prachtige locatie (lekker buitenaf) net buiten Ulestraten. Rustige omgeving, nauwelijks omgevingsgeluiden. Werkelijk prachtige nieuwe kamer + badkamer, voorzien van alle gemak en luxe en ook een terrasje buiten. Ontvangst en verdere 'verzorging' door Inge was prima voor elkaar, je voelt je welkom en thuis. Ontbijt was lekker met broodjes, vers fruit, yoghurt etc. Zonder twijfel aan te bevelen als Bed and Breakfast locatie!!

 

Voortreffelijk

Fabrie, september 2020

Een prachtige nieuwe B&B voorzien van alle luxe, Heerlijke bedden, mooie inrichting, zeer gastvrije Ontvangst en verzorgen.

Wij komen zeker terug.

 

Fantastisch

FK, augustus 2020

Alsof we de eerste bezoeker waren, alles zo strak en schoon, heerlijk.
Fijn stevig bed en zeer gastvrije eigenaren.

 

Fantastisch

Annemiek & Hans, augustus 2020

Prachtige B & B waar met liefde is gekozen voor de inrichting en gebruikte materialen, mooie kamer , goed bed en fijne douche! Heerlijk ontbijt met verse broodjes en fruit. Vanuit de B&B loop of fiets je zo de natuur in. Prachtige omgeving, wij zijn uitgerust teruggekomen.

 

Voortreffelijk

Marcel en Yvonne Driessen, augustus 2020

Wij hebben een heerlijke week gehad in de Spaanse Aak. We hadden een mooie kamer met eigen terras , het keukentje was ook zeker een plus punt. Zelfs de drankjes zaten bij de prijs in.
Maastricht en Valkenburg op fietsafstand. Zeer mooie omgeving.
Bedankt Inge en André voor jullie gastvrijheid en wij komen zeker nog een keer terug.

Voortreffelijk

Esther, augustus 2020

Alles klopte; prachtige locatie, comfortabele bedden, heerlijk ontbijt, vriendelijk. Kortom een aanrader!

 

Voortreffelijk

Jet, augustus 2020

De Spaanse Aak is een prachtig in het heuvelland gelegen B&B. De ontvangst was hartelijk met een drankje, koffie, thee. De gastvrouw gaf ons tips ivm het wandelen en een hapje eten in de omgeving. De kamer was ruim, modern, heel schoon, voorzien van alle gemakken. Het was verrukkelijk slapen op de heerlijke bedden. Vanuit de kamer hadden we een zuidelijk gelegen terras. Wij hebben dan ook een uitgebreid, met verse producten, ontbijt in het zonnetje op ons 'eigen' terras kunnen eten.

Verbeterpunt(en)
Het was perfect! Ook erg leuk dat de tuin nog in aanleg was. Deze heeft een paar jaar nodig om tot volle wasdom te komen. De mooie nieuwe jonge planten en bloemen waren een genot om naar te kijken.

 

Voortreffelijk

Christine van der Put, augustus 2020

We hebben 3 nachten mogen verblijven in de B&B van Inge en André! Het was werkelijk super! Bijzonder gastvrij. Zeer schoon. Comfortabel. Ontbijt was heerlijk. Omgeving prachtig. Heerlijk gefietst. We komen zeker nog eens terug!

Verbeterpunt(en)
We kunnen niets bedenken, het was gewoon perfect!

 

Fantastisch

Tess, augustus 2020

Gastvrij en hartelijk ontvangen. Landelijk gelegen, maar dichtbij leuke plaatsen in de buurt.
Mooi en fris afgewerkt. Leuk buitenplaatsje!
Echt een aanrader. Echt een vakantiegevoel !

 

Fantastisch

Santifort, augustus 2020

Een prima verblijf in De Spaanse Aak. De temperatuur in de kamer bleef -- ondanks de hitte buiten-- heel aangenaam dankzij het koelsysteem in de vloer. Brasserie in het dorp een aanrader. Prachtige fietsroute rond Valkenburg.

 

Voortreffelijk

Leo Brant, juli 2020

Kamer was keurig. Zeer modern, echt af. Bij de kamer was ook een 'gezamenlijke' ruimte waar ook (prima) ontbijt geserveerd wordt. Die ruimte is continu beschikbaar voor uitsluitend de gasten en is echt perfecte aanvulling.

 

Voortreffelijk

Nicole, juli 2020

Leuke locatie midden in de weilanden en landbouwvelden en druivenvelden. Prachtige kamer met heerlijke douche/bad

Superlekker compleet ontbijt. Fantastische en lieve gastvrouw en heer met veel informatie en tips.

We komen graag nog een keer terug!

 

Heerlijk

Pien Bonarius, juli 2020

De Spaanse Aak is een fijne B&B in een werkelijk prachtige omgeving. Ideaal gelegen voor het maken van fietstochten, maar het hebben van een e-bike is een pré in verband met het soms sterke stijgen en dalen waarmee je te maken krijgt. De kamer is smaakvol ingericht en heeft een comfortabel, breed bed en een heerlijke douche. Inge is een heel vriendelijke en attente gastvrouw die er alles aan doet om het naar je zin te maken. Wij kunnen de Spaanse Aak aan iedereen van harte aanbevelen!

 

Fantastisch

Rewinkel, juni 2020

Mooie moderne kamers, lekker ontbijt en heerlijk eigen terrasje voor je kamer. Voor fietsen in Zuid Limburg een goede locatie. Uit eten, terrasjes in Meerssen op slechts 3 km.

 

Voortreffelijk

Jansen, juli 2020

Heerlijk bed. Mooie wandeling naar het gezellige Meerssen waar je heerlijk kan eten. Fijn terras bij de b&b waar je s avonds nog lekker even buiten kan zitten!

 

Fantastisch

Kees Tol, juni 2020

Wat een geweldig locatie heeft Spaanse Aak in het pittoreske Ulestraten. Uitkijkend over het wondschone Limburgse landschap werden wij meer dan hartelijk ontvangen door Inge en André. Deze B&B is spiksplinternieuw en aan alles is gedacht. Heerlijke ruime kamer en het ontbijt is meer dan smakelijk te noemen. Tel daar bij op de rondleiding door de woning met een uitgebreide uitleg van de trotse eigenaars en ons weekeinde kon niet meer stuk.
We komen dan ook zeker een keer terug bij de Spaanse.

Verbeterpunt(en)
Wij hebben geen verbeterpunten om aan te geven en ga vooral zo door met de Spaanse Aak. Chapeau!!!

 

Zeer goed

Steeghs, juni 2020

Fijn gehad. Alles is prima verzorgd. De b&b ligt in prachtige omgeving.
De wandeling het dalligste dalletje is een aanrader. Deze is 10km.
Ook de wandeling die we gedaan hebben voor het diner naar Meersen is leuk. Half uur wandelen.

 

Heerlijk

Brigit Weterings, mei 2020

Een verblijf in de Spaanse Aak is heerlijk. Vriendelijke ontvangst en heel gastvrij. Ontbijt was heel erg lekker en vers en de kamer is schoon, netjes en relaxed. Met mooi weer lekker buiten op het terras zitten. En van daaruit vele fietsroutes mogelijk. Ook het stallen van de fietsen was geen probleem. Mooie locatie dus om te verblijven.

 

Voortreffelijk

Franca & Wout, januari 2020

Superlatieven schieten tekort. De alleraardigste gastvrouwe Inge en gastheer André hebben in deze moderne nieuwe superschone comfortabele B&B aan alles gedacht om het hun gasten volledig naar hun zin te maken. In de loungeruimte vind je gratis drankjes en knabbeltjes. Een prachtige plek om op rust te komen of om er op uit te trekken.

 

Fantastisch

Ewals, januari 2020


Een zeer mooie locatie, alles aanwezig, super luxe afwerking, lekker ontbijt, goed contact met de eigenaar.

Fantastisch

Kyndt, december 2019

Ideale en rustige ligging
Mooi verzorgde kamer, alle comfort, zeer proper
Verzorgd en lekker ontbijt

 

Heerlijk

Spriet Sandra, december 2019

Zeer gastvrije uitbaters, echt mooie, gezellige, propere kamers met oog voor detail. Goeie bedden, lekker verzorgd ontbijt met heerlijk brood. Tip: wat yoghurt zou het ontbijt upgraden. We gaan zeker terug, want het is een ideale locatie om te gaan fietsen of wandelen.

Reactie Spaanse Aak: Beste Sandra, vanaf nu serveren wij een smakelijk glaasje yoghurt met vers fruit en granola.

 

Fantastisch

Marjan en Henk, december 2019

Een mooie b&b met prachtige, schone kamers. Heerlijk ontbijt!
Vriendelijke eigenaars. We gingen naar André de Rieu in Maastricht. Binnen een kwartier ben je in Maastricht!
Verbeterpunt(en)
Als ik wat moet noemen: De WiFi was traag.

Reactie Spaans Aak: Beste Marjan en Henk, we hebben dit verholpen door de router te verplaatsen.

 

Fantastisch

Maikel, december 2019

Super mooie, nieuwe B&B. Gastvrije ontvangst en verrast door de beschikbare drankjes in de koelkast. Super-de-lux. Lekker rustig en toch dichtbij Maastricht en Valkenburg. Wij hebben genoten.

Reactie Spaanse Aak: Dank je wel Maikel, graag gedaan en hopelijk zien we jullie nog een keer terug.

 

Voortreffelijk

Peggy , december 2019

Fijne B&B, mooie locatie met geweldig uitzicht!
De kamer, eigen badkamer en ontbijtruimte waren erg schoon en mooi. En de mensen zijn erg leuk en gezellig. We mochten, zonder problemen, een half uurtje langer blijven.
Echt een aanrader!!
Verbeterpunt(en)
Wij zijn geen fan van een 2-persoonsdekbed,maar dat is heel persoonlijk.

Reactie Spaanse Aak: Dank je wel voor je mooie review Peggy, op  verzoek kunnen we zowel enkele dekbedden als twee-persoons dekbedden op de bedden leggen

 

Heerlijk

H. van Klompenburg, november 2019

Fijne bed and breakfast, mooie ligging en rustige omgeving. Ontbijt was erg lekker en uitgebreid.

 

Voortreffelijk

Gaublomme Katrien, november 2019

Heel sympathieke eigenaars die het je helemaal naar je zin willen maken. De ligging te midden van het groen en toch dicht bij Maastricht is ideaal. Een echte aanrader dus!
Verbeterpunt(en)
De matras zou iets minder hard mogen zijn.

Reactie Spaanse Aak: Dank je voor jullie mooie review.  Matrasvoorkeur is een persoonlijk iets. De meeste gasten zijn erg tevreden over de bedden.

 

Fantastisch

Portegijs, oktober 2019

In deze nieuwe en moderne B&B ontbrak het ons aan niets. Ze verrasten ons met een koelkast met drankjes om onze avond te veraangenamen.

 

Voortreffelijk

J. Boreveld, oktober 2019

Super gastvrij, altijd beschikbaar voor welke vraag dan ook, zelfs bij een wandeling toen het ging regenen komt er een app, of we opgehaald wilden worden. geweldige bedden, super ontbijt. Rustige omgeving. Een heerlijk B & B. Dank Inge en André.
Verbeterpunt(en)
Een klein verbeterpuntje werd alla minuut al opgelost.

 

Voortreffelijk

Jean-Paul, oktober 2019

Hele gezellige B&B met een top locatie!
Lekker ontspannen maar ook de "drukke" wereld dicht bij. Heerlijk luxe ontbijt en kan zelf het tijdstip aangeven dat het klaar moet staan. Klein keukentje erbij in de gezamenlijke ruimte met koelkast.
Mooie locatie met genoeg wandelroutes waar je nu in de herfst prachtige kleuren hebt in de weilanden. Mochten we weer een trip naar het zuiden plannen zullen we hier zeker weer opnieuw overnachten. Bedankt André en Inge!

Reactie Spaanse Aak: Super bedankt!